Čime se ističemo?

Brzo

Uz najviše standarde kvalitete, odlikuje nas i brzina obavljanja usluge servisa!

Pouzdano

U našu uslugu možete se pouzdati s punim povjerenjem!

Stručno

Stručni serviseri garancija su najbolje usluge i vrhunskog servisa!

Naš servis je prepoznat kao jedan od najboljih!

Naš servis bicikala je prepoznat kao jedan od najboljih. Više od dvadesetpet godina iskustva, oko osamsto, devetsto popravaka godišnje i petogodišnje iskustvo u proizvodnji (sklapanju) bicikala rezultiralo je da smo poznati i priznati serviseri bicikala na prostorima Ličko Senjske županije (Gospić, Otočac, Brinje, Plitvice, Korenica), Primorsko Goranske županije (Delnice, Vrbovsko, Fužine, Rijeka, Krk, Lošinj), Zagrebačke županije (Zagreb, Jastrebarsko), Sisačko Moslavačke županije (Sisak, Petrinja, Topusko, Glina) i naše Karlovačke županije (Ogulin, Josipdol, Slunj, Ozalj) gdje nam kupci poklanjaju povjerenje i uvijek iznova traže naše usluge. Dakako u današnje vrijeme cijena je jako bitna pa je i to jedan od razloga zašto imamo jako puno zadovoljnih kupaca i korisnika naših usluga.

Važno je za napomenuti, da svi naši kupci imaju besplatan prvi servis.

Ako uočimo manji kvar i nakon isteka garantnog roka otklanjamo ga besplatno. Isto se uvijek trudimo popraviti svaki bicikl kao da je naš osobno i pazimo da su Vam troškovi popravka minimalni. Ako procijenimo da se isti taj bicikl ne isplati popravljati, na to Vam skrećemo pozornost tako da izbjegnete nepotrebni trošak ali odluku uvijek prepuštamo Vama.

Najbolje vrijeme za popravak, servis ili pregled Vašeg bicikla je u zimskom periodu. U zimi se većina biciklista ne vozi a i mi u Golf-Aurori imamo puno više vremena posvetiti se detaljnom pregledu, servisu i popravku.

Uz prodaju i servis bicikala, imamo odličan izbor rezervnih dijelova kao i dodatne opreme po povoljnim cijenama.

Popravljamo i održavamo bicikle koji nisu kupljeni kod nas a na sve popravke dajemo garanciju.

Servis kotača