Zašto Golf-Aurora?

PRODAJA

Kod nas možete pronaći bicikle
za sve uzraste i namjene.

Svakom klijentu pristupamo personalizirano!

 

SERVIS&DIJELOVI

 

Nudimo usluge servisa svih vrsta bicikala,
a u ponudi imamo zamjenske dijelove za sve vrste bicikala!

Biciklistički centar Golf Aurora djeluje od 1991. godine i nastavlja tradiciju obiteljskog posla koji u smislu servisa bicikla, putem oca vlasnika tvrtke radi, od sredine 50-ih godina prošlog stoljeća. Vlasnik i direktor centra je Zlatko Poljak a obiteljsku tradiciju nastavlja i najstariji  sin  Goran..

Osim prodaje, bavimo se i servisom bicikala. Svi naši kupci imaju besplatan  prvi servis. Kod nas ćete brzo i jednostavno, riješiti svaku boljku svog bicikla. Nudimo i rezervne dijelove kao i svu opremu za bicikle.

No, isto tako, mi smo i pravo mjesto i za one koji žele više – za sve sportski orijentirane bicikliste  nudimo jednako bogat izbor visokokvalitetnih sportskih bicikala. Kod nas možete pronaći bicikle svih najboljih svjetskih proizvođača kao što su: Bottecchia bicikle čiji smo direktni uvoznici, Trek, Schwinn, Merida, Fuji, BH, Wheeler, Norco,  Explorer, Hodala, Scott, Gary Fisher, Corratec, Grisley

Golf Auroru naći ćete u dva prostora – osim u Mrzlom Polju, naši bicikli su Vam na dohvat ruke, u centru grada Karlovca. Prostor u ulici Miroslava Krleže na 130 m površine nudi Vam jednako bogat izbor modela, preko 100 različitih bicikala.

Direktni smo  uvoznici Bottecchia bicikala, koji su već desetljećima sinonim za kvalitetu, a njihov dizajn istovremeno je estetski aktraktivan ali i praktičan. Izvrsno se uklapa u svaki biciklistički stil i jednako će dobro zadovoljiti zahtjeve i sportaša i rekreativca.

Riječ je o jednom od najljepših ženskih bicikala na svijetu, a pojedini modeli ubrajaju se među najomiljenije muške trekking bicikle.

Prodajemo desetak svjetskih najboljih i najpoznatijih brendova, imamo oko 200 modela i 2000 bicikala u svakom trenutku na skladištu. I zato kod nas pronađite svoj: Trek, Schwinn, Merida, Fuji, BH, Wheeler, Norco, Explorer, Hodala, Scott, Gary Fisher, Corratec, Griseley, Cinzia, Atala

Raspon cijena u našem centru kreće se od 1.450,00 do 2.200,0 kuna, što je uistinu vrlo povoljna cijena za tako raskošne i kvalitetne modele.

Paletu naših proizvoda redovito osvježavamo atraktivnim popustima, akcijama i nagradnim igrama.

 

Dođite, razgledajte i, ukoliko ste u nedoumici, mi ćemo sa zadovoljstvom odgovoriti na sva Vaša pitanja, uputiti Vas u prednosti različitih modela i predložiti Vam najbolje od najboljeg, baš za Vas. Osim toga nudimo Vam mogućnost probne vožnje kako biste se zaista uvjerili da li Vam odabrani bicikl odgovara ili ne. Uz naše savjete, Vaša će vožnja biti ugodnija i sugurnija.

Vjerne kupce očekuju i pokloni!

Napomenimo i to da dječje bicikle koje ste kod nas jednom kupili, možete vratiti u trgovinu, a mi ćemo Vam, uz izuzetno prihvatljivu cijenu, prodati novi model.

Ova pogodnost posebno se odnosi na bicikle koje su Vaši mališani prerasli i sada im treba veći bicikl.

Bicikle je moguće kupiti gotovinom uz popust 5 % , i karticom (do 12 rata) po istim cijenama sa stalnim popustima i rasprodajama.

Za gotovinska plaćanja dajemo dodatni popust po dogovoru.

Golf Aurora, Vam omogućuje sigurno najbolju i najpovoljniju kupnju bicikla.

Dođite kod nas i uvjerite se, u sve to.

Izaberite svoj novi bicikl u centru Golf Aurora i neka započne Vaša mala ili velika avantura na dva kotača. I ne zaboravite, vožnja biciklom je savšena aktivnost za mlade, stare, najmlađe, cure, žene, muškarce, sportaše… za sve sretne obitelji, za sve…….

Mi u Golf Aurori, volimo bicikle!

I još nešto, pedaliranje je uvijek u modi i zato započnite svoju malu ili veliku avanturu na dva kotača!